Videotuotannot, kuvaus- ja editointipalvelut

Video on ylivoimainen viestintäväline: video on eniten jaeltu formaatti esimerkiksi Twitterissä. Erityisesti yritysten markkinoinnissa video on usein lyömätön, kun esitellään esimerkiksi uutta tuotetta. Kaikki kuvat ja kerrotut yksityiskohdat saadaan välitettyä optimaalisella tasolla kohderyhmälle. Samalla rakennetaan ja välitetään haluttua yritysimagoa.

Katsomme tuotteesta mieluummin elävää kuvaa, kuin luemme siitä. Videolla pystyt tehostamaan myyjien työtä; myyntimies näyttää ensin asiakkaalle hyvin tuotetun tehokkaan videon, jolloin asiakas saa ytimekkään ja puhuttelevan tietopaketin aiheesta. Tämän jälkeen myyntimies voi mennä yksityiskohtiin, kun asiakas on jo kiinnostunut ja vastaanottavainen.

Video on erinomainen ratkaisu erityisesti tilanteissa, jotka joudutaan toistamaan aina uudestaan, kuten uuden työntekijän peruskoulutus tai tuote-esittely. Esimerkiksi Google suosii sivustoja, joilla on videoita, jolloin saavutat paremman näkyvyyden. On paljon tutkittua tietoa siitä, että ihmiset viihtyvät pitempään videoita sisältävillä sivustoilla.